23948sdkhjf

Poul Eriks hifi-messedrøm gik i opfyldelse: Jeg er ovenud tilfreds

- Jeg er bare så ovenud tilfreds.

Sådan lyder det fra en lettet og lidt træt Poul Erik Borup, der i weekenden stod bag en hi-fi messe for selvbyggere og krejlere i 10 lånte lokaler på Køng Idrætsfriskole ved Assens.

- Vi har ikke fået gjort det endeligt op, men mange fortæller mig, at der har været omkring 250-300 stykker, siger han.

Dermed er Poul Erik Borups drøm om at nå 300 besøgende indfriet.

- Det er mit indtryk, at folk var nysgerrige og ikke bare kom og gik igen. De var grundige og gik rundt til standene flere gange og fik den snak, som der ikke altid er plads til på de store messer, siger han.

Fokus på selvbyggere
Og målet med Poul Erik Borups messe var netop at lave en messe, hvor der ikke var så stort fokus på store spillere, men hvor selvbyggere og krejlere havde friere spil.

- Der er masser af store messer i Danmark for de store producenter og forhandlere, men der mangler et tilbud til dem, der gerne vil krejle udstyr og dem, der bygger selv. Det får de her, lover Poul Erik Borup, der selv hører til gruppen af selvbyggere.

”Vi gør det igen”
Og hvad så med næste år? Det går Poul Erik Borup og den hær af frivillige, der hjalp ham før og under weekenden og overvejer nu, mens de samler kræfterne oven på weekenden.

- Vi har fået positiv respons fra publikum, og mange har spurgt, om vi ikke gør det igen, siger han og fortsætter:

- Stemningen, da vi gik og ryddede, peger klart i retning af, at vi gør det igen. Men så skal det være i en anden konstellation, hvor ansvaret for det praktiske bliver mere bredt ud. Udstillerne har hjulpet hinanden undervejs i messen, men det praktiske ansvar har ligget på mine skuldre. Og det kunne jeg godt tænke mig blev mere delt næste gang, siger Poul Erik Borup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078