23948sdkhjf

Holte-firma solgt til amerikansk teknologifond

Den danske producent af målemikrofoner GRAS Sound & Vibration er blevet solgt til det amerikanske investeringsfirma Battery Ventures.

Det oplyser direktør i GRAS Sound & Vibration til Electronic Supply.

- Vi har været en familieejet virksomhed gennem to generationer, men kommer nu over i regi af en amerikansk teknologifond, som vi ser meget frem til at blive en del af, siger Lars Kjærgaard, der er CEO i GRAS Sound & Vibration.

Den amerikanske fond har eksisteret siden 1983 og har opkøbt teknikfirmaer gennem årene, blandt andet virksomheden Audio Precision, der ligesom Holte-virksomheden laver test- og måleudstyr.

Og især partnerskabet med dem, er Lars Kjærgaard spændt på.

- Jeg synes, fonden har set rigtigt i forhold til at sætte os sammen med dem. Vi har mange af de samme kunder, men ikke de samme produkter. Ude på markedet bliver vores produkter solgt side om side, så vi tror, det er et fornuftigt match, siger han.

GRAS bliver i Holte
Men selvom ejerskabet skifter hænder, så bliver de daglige forhold de samme i Holte. Og det har Lars Kjærgaard og den øvrige ledelse gjort meget ud af at sige til deres medarbejdere.

- Vi bliver i Holte. Det handler langt hen ad vejen om, at der er så få i verden, der kan det, vi kan. Vi har meget specialiserede produkter, så det er nødvendigt for os at have produktion og udvikling samme sted. Det flytter man ikke bare, siger Lars Kjærgaard og fortsætter:

- Noget af det der gør, at vi er foran vores konkurrenter, er netop, at vores udvikling og produktion sidder tæt på hinanden. Vi har det hele samlet i Danmark, og det skal vi blive ved med, siger Lars Kjærgaard.

GRAS Sound & Vibration er grundlagt i 1994 og har kunder inden for automobil-, rumfart- og audiosektoren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094