23948sdkhjf

Seritronic deler medarbejderne op som virusværn

Toiletfaciliteter til produktionsansatte, og toiletfaciliteter til administrationen.

Det er bare ét af flere tiltag, som elektronikproducenten Seritronic i Støvring har gjort sig, efter at statsministeren onsdag aften opfordrede private virksomheder til at tage kraftige forholdsregler i brug imod corona-virus.

- Vi har indført nogle drastiske forholdsregler, både i forhold til vores ansatte og vores kunder. Vi adskiller vores medarbejdere, så det administrative personale ikke må gå ud i produktionen, og produktionen ikke må gå ind på kontoret. På samme måde har vi adskilt toiletfaciliteterne for de to grupper, siger han.

Direktøren fortæller desuden, at kaffe- og frokostpauser også er delt op.

- Det er i tråd med det som Mette Frederiksen sagde med, at man skal sidde på hver anden stol. Det gør vi ved, at afdelingerne holder pauser forskudt, så vi ikke er samlet så mange ad gangen, siger han.

Møder aflyst
Men det er ikke bare inden for Seritronics mure, at der bliver lavet regler for samvær. Også kunder kommer desværre til at mærke dønningerne af corona-virusset.

- Alle møder både inden og uden for huset er aflyst. Nogle skulle have været til et møde i København, og det skal de så ikke nu. Vi forsøger at handle professionelt uden at gå i panik, siger han og tilføjer:

- I det hele taget opfordrer vi vores ansatte til at følge anvisningerne. Vi opfordrer dem til at droppe aktiviteter efter arbejde, så de bare sætter sig ud i bilen, lader være med at hamstre mad og bare tager hjem. Sådan må det være lige nu, slutter han.

 

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157