23948sdkhjf

Eilersen storsatser: Tredoblet produktion skal åbne for mere eksport

Eilersen Electric A/S i Kokkedal er ved at finde sig til rette i den nye udbygning, der har øget virksomhedens areal fra 700 til 2.000 kvadratmeter på adressen i Kokkedals industrikvarter.

Eilersen Electric A/S udvikler digitale vejeceller og løsninger til måling af kraft og vægt.

Udbygningen var nødvendig efter et par år med vokseværk og pladsmangel til følge. Det fortæller direktør i Eilersen Electric til Electronic Supply.

- Vi er vokset en del de seneste år og har satset mere på eksport, hvilket har givet flere kunder og behov for mere produktionskapacitet. Derfor var vi pressede på pladsen til sidst. Vi har også samlet vores to eksterne lagerlokationer hos os nu, hvilket selvfølgelig også giver nogle logistiske fordele, siger han.

Satser mere på eksport
Og fabrikken er heldigvis bygget, så der plads til mere travlhed. Og det kan blive nødvendigt: Eilersen er nemlig i gang med at opruste deres satsning uden for landets grænser.

- Vi vil gerne satse endnu mere på eksport. Vi har lige været på messe i USA og er i gang med at etablere et nyt netværk af distributører i USA. Vi har også et par store projekter i pipelinen i Sydamerika, som jeg håber kommer i gang i år, siger Frederik Eilersen.

Han fortæller, at virksomheden også vil opruste på markederne tættere på Danmark.

- Vi har lige ansat en ny sælger i Danmark, så den eksisterende salgsorganisation kan bruge tid på at opbygge et større distributørnetværk i Nordvesteuropa, siger Frederik Eilersen.

Smart fabrik
Med de nye ekstra kvadratmeter er der også blevet plads til at tænke fabrikken mere smart.

- Den nye plads har givet mulighed for at lave nogle optimeringer og effektiviseringer i produktionen, som vi ikke havde før. Vi har nu mulighed for at få løst nogle flaskehalse med automation, og vi har også optimeret med både nye maskiner og et optimeret lager, fortæller han.

I 2018 kom Eilersen Electric ud med et overskud efter skat på knap 1,5 millioner kroner. Det var godt 450.000 kroner bedre end året før.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.797