23948sdkhjf

Udviklingshuse får plads i spotlight på elektronikmesse

Når elektronikmissen E20 løber af stablen til september i Odense, bliver det med nyt fokus på gruppen af udviklingshuse i Danmark.

Et helt nyt tiltag på E-20 samler nemlig de danske udviklingshuse og sætter fokus på mulighederne for udvikling i Danmark.

Det oplyser arrangørerne bag messen i en pressemeddelelse.

Det nye temaområde "Udvikling i Danmark" bliver blandring af specialister med kernekompetencer inden for projekt- og produktudvikling fra idé til produktion.

- Med den stigende outsourcing inden for elektronikbranchen, ser vi efterhånden flere og større udviklingshuse herhjemme. Derfor giver det rigtig god mening at give de besøgende på messen et samlet indblik i, hvilke eksperter, de kan finde lige rundt om hjørnet og de innovative løsninger, de kan levere, fortæller Søren Mathiasen, der er vicedirektør for salg og marketing i udviklingshuset Prevas, der sidder i styregruppen for det nye område.

Synergieffekt
Elektronikken er i konstant udvikling og i takt med, at begreber som IoT, industri 4.0, kunstig intelligens (AI) samt virtuel og augmented reality (VR/AR) sniger sig ind i forbrugernes bevidsthed, følger også et behov hos mange industrivirksomheder for at levere ekstra funktionaliteter i mange slags produkter.

Det kræver i mange tilfælde kontakt til specialister inden for flere slags elektroniske procesesser - og den kapacitet har de færreste OEM-virksomheder.

- Flere og flere virksomheder har brug for en øget designassistance, når de skal implementere nye funktioner i deres produkter. Her kommer de danske udviklingshuse ind. Uanset, om vi starter fra et idéplan, eller om en virksomhed har brug for hjælp til produktudvikling, så kan de danske udviklingshuse levere den designerfaring og det kontaktnetværk, der kan gøre idéer eller en opskalering til en realitet, vurderer Søren Mathiasen.

Netop her kommer synergieffekten ved at samle flere - grundlæggende konkurrerende - design- og udviklingshuse på ét sted under den kommende elektronikmesse i Odense.

Et samlet udstillingsområde giver de besøgende på E-20 muligheden for at gå på opdagelse blandt kompetencer og finde lige præcis den løsning eller den rådgivning, de er på jagt efter.

Messen foregår 1-3 september i Odense Congress Center.

Læs mere om: E20
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141