23948sdkhjf

Efter nedjustering og regnskabsdyk: B&O fyrer 115

B&O fyrer 115 ansatte.

Det oplyser selskabet i en meddelelse mandag formiddag.

Ifølge selskabet svarer den fyrede mængde ansatte til cirka ti procent af den samlede stab, skriver Ritzau. Det er primært ansatte i Danmark med supportfunktion, der er blevet opsagt, meddeler B&O. 

Fyringerne kommer på baggrund af fredagens foreløbige præsentation af et regnskab med et dyk i omsætningen på over 12 procent sammenlignet med tilsvarende periode i forrige regnskabsår. 

Selskabet er i en situation, hvor vi er nødsaget til at forbedre vores indtjeningsevne, og det betyder desværre også, at vi må sige farvel til værdsatte kollegaer, siger administrerende direktør i B&O Kristian Taër.

Han fortsætter:

- Vi har været igennem en grundig proces med det formål at vurdere, hvor vi kunne blive mere lean, forenkle opgaver og prioritere vores ressourcer bedre, så vi kan styrke indtjeningen for Bang & Olufsen i fremtiden. Vi vil nu arbejde hårdt for at sikre, at organisationen fortsætter med at være motiveret og fuldt fokuseret på de vigtigste prioriteter, mens vi implementerer en mere lean organisation. Samtidig vil vi gøre vores bedste for, at berørte kollegaer kommer godt videre i nye job, siger han. 

Det var også fredag, at virksomheden meldte ud, at de må nedjustere på grund af den globale situation med corona-virus

Læs mere om: B&O
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125