23948sdkhjf

Status fortsat uafklaret hos Lumigon

Et halvt år efter, at verdens første danskproducerede smartphone skulle have været i handlen, er der stadig intet nyt om en lanceringsdato.
Verdens første danskproducerede smartphone, Lumigon T1, lader fortsat vente på sig.

Telefonen skulle oprindeligt have ramt handlen i foråret, men i april udskød Lumigon så lanceringen med henvisning til, at man ville være sikker på, produktet virkede.

Læs også: Lumigon lover ny smartphone efter sommeren

I maj fortalte salgs- og marketingdirektør Pekka Kotiranta til Electronic Supply, at opgaven fortsat trak ud.

- Dette er desværre næsten en regel i vores branche. Manglen på komponenter fra de japanske producenter gør heller ikke opgaven lettere, sagde Pekka Kotiranta dengang med henvisning til naturkatastroferne i Japan.

Arbejder på problemstillinger
Fem måneder senere er der fortsat ikke så meget at berette fra Lumigon, som endnu ikke har meldt en officiel lanceringsdato ud endnu.

I en kortfattet mail til Electronic Supply meddeler salgs- og marketingdirektøren, at man stadig ”arbejder på nogle problemstillinger”, som står i vejen for en officiel lancering.

Læs også: Lumigons danske smartphone forsinket

Dermed kommer Lumigon T1 altså tidligst i handlen i løbet af årets fjerde kvartal på trods alt meldinger fra Lumigon om først at nå det i første og siden tredje kvartal af 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08