23948sdkhjf

Thrane & Thrane jagter mindst 30 nye ingeniører

En række af nye udviklingsprojekter får Lyngby-virksomheden til at jagte flere talentfulde ingeniører.
Satellitkommunikationsvirksomheden Thrane & Thrane er på jagt efter flere end 30 it-udviklere og ingeniører.

Det fortæller administrerende direktør Lars Thrane til ing.dk.

- Vi har mange nye udviklingsprojekter, fordi vores planlægning og visioner for fremtiden viser, at vi skal lave nye produkter inden for alle områder. Vi har en række unikke muligheder som vi vil forfølge, siger han med henvisning til blandt andet nye typer af satellitkommunikationsteknologi.

En nytænkende 30-årig
Thrane & Thrane kunne den 29. september fejre virksomhedens 30 års jubilæum, men hvis man af den grund tror, det hele står stille i Lyngby, tager man grueligt fejl.

- Hvor vi hidtil har arbejdet med satellitkommunikation på L-båndet på 1,5 Ghz, har vi netop lanceret vores første produkt på 12 Ghz, et Ku-båndssystem, og på det område skal der laves yderligere aktiviteter, og så har vi lige lavet kontrakt med Inmarsat om udvikling af Ka-båndsystemer med endnu højere frekvenser, og det skal vi også bruge nogle mennesker til. Så vi er simpelthen på vej ind i nye satellitsystemer, siger Lars Thrane, som over for avisen fastslår, at man som minimum er på udkig efter 30 nye medarbejdere.

Thrane & Thrane fremlagde sidst i august regnskab for 1. kvartal, som viste, at alt går efter planen med en omsætning på knap en kvart milliard kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078