23948sdkhjf

Køres i garage: Corona koster driften hos producent af el-løbehjul

Corona-krisen har nu også ramt producenten af el-løbehjul Voi Technology, der står for flåden af el-løbehjul i København, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg.

Kunderne er ikke på gaden i samme udstrækning som før, og det har fået Voi til at sætte løbehjulene i garagen. Det oplyser Kristina Hunter Nilsson, der er VP Communications i Voi Technology.

- Vi fortsætter driften i København så længe det er muligt, for at tjene samfundet det bedste, vi kan. Vi er blevet tvunget til at træffe denne svære beslutning fordi folk, som følge af COVID-19 holder sig hjemme og ikke længere tager på restauranter, barer, i teatret eller besøger venner, og som følge deraf ikke længere har brug for at hoppe på en Voi, siger hun.

Alle indsamles
Kommunikationsrådgiver for Voi Jakob L. Falhof fortæller til Electronic Supply, at alle Vois løbehjul nu indsamles ind og sættes i den garage, som Voi bruger til opbevaring og servicering på køretøjerne.

Her skal de stå, indtil corona-krisen er drevet over, og byens puls bliver normal igen.

- Vi indsamler løbehjulene vi for at undgå hærværk. Det er planen, at kickstarte driften af Voi igen, så snart situationen tillader det, siger han.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.065