23948sdkhjf

Nu sendes corona-ramte elløbehjul igen på gaden

Udbyderen af el-løbehjul Voi sender nu en serie løbehjul på gaden, der ellers har været sat i garage siden 20. marts på grund af corona-virusset.

I første omgang bliver løbehjulene rullet ud i Odense.

Udrulningen gik så småt i gang torsdag, og fredag regner Voi med, at driften er helt normal igen.

Det oplyser Voi i en pressemeddelelse.

 - I den forbindelse er det vigtigt at understrege, at voi tager sikkerheden omkring Covid-19 yderst alvorligt. Alle el-løbehjul bliver desinficeret hver aften på Vois centrallager i Odense. Vi opfordrer samtidig vores brugere til at vise hensyn og anvende handsker, så der ikke er risiko for at overføre Covid-19, fremgår det af pressemeddelelsen.

Danmark genåbner
Åbningen kommer, fordi Danmark så småt er i gang med at åbne igen. Daginstitutioner og skoler er åbne eller åbner snart, ligesom frisører, køreskoler og andre i de liberale erhverv også så småt kan vende tilbage til hverdagen mandag.

- I takt med at skoler, børnehaver og nogle arbejdspladser vender tilbage til en form for normalitet, oplever vi en stigende efterspørgsel efter el-løbehjul fra brugere, som ønsker at transportere sig på en måde, hvor de holder afstand og så vidt muligt opholder sig i frisk luft, lyder det fra holdet bag Voi i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079