23948sdkhjf

International hæder til Køge-firma

SimService A/S fra Køge har netop vundet den såkaldte Best M2M Award i en konkurrence i Malaysia.
Danske SimService A/S er verdens bedste M2M-virksomhed i 2011.

Det ligger fast efter en kåring på SIMagine Awards 2011, der blev afholdt sidste uge i Kuala Lumpur, Malaysia.

Kræver succes hos kunden
Her var Køge-firmaet i kategorien ”Best M2M Award” oppe mod indiske Reliance Infrastructure og russiske Global Locating Systems.

- Vi er meget stolte af prisen, som viser, at vi kan noget andet og noget mere end de andre globale M2M-spillere. Som dedikeret teleoperatør og systemhus leverer vi mere end blot et abonnement og et SIM-kort, siger Steen Gregersen, partner hos SimService, og fortsætter:

- Det kræver, at kunden har succes, før vi har det. Netop derfor er det nødvendigt, at vi tager hånd om kundens kritiske delelementer i en M2M-løsning. Applikationen, som er en del af vores øvrige services, er et godt eksempel på dette.

Uendelige anvendelsesmuligheder
SimService vandt konkurrencen med applikationen SIM Activation App, som gør det lettere for montører og andre personer, der arbejder ude i marken, at aktivere og registrere SIM-kort i eksempelvis alarmer og elmålere.

M2M – en forkortelse for Machine-to-Machine – er en teknologi, der tillader forskellige maskiner og apparater at kommunikere med hinanden.

Anvendelsesmulighederne er nærmest uendelige, og da verden ”befolkes” af flere maskiner end mennesker, spås teknologien, der lever lidt i det skjulte herhjemme, altså en stor fremtid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125