23948sdkhjf

Topsil siger farvel til topchefen

Keld Lindegaard Andersen stopper med øjeblikkelig virkning efter en utilfredsstillende økonomisk udvikling i firmaet.
Keld Lindegaard Andersen ophører med øjeblikkelig virkning som administrerende direktør i Topsil Semiconductor Materials A/S efter ”gensidig aftale”.

Det oplyser bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Utilfredsstillende 2011
Keld Lindegaard Andersen har i perioden 2005 til 2010 stået i spidsen for en positiv vækstudvikling i Topsil, hvor selskabets aktiviteter og markedsposition blev styrket betydeligt.

I regnskabsåret 2010 realiserede koncernen et overskud på 63 mio. kr. efter skat, men i år har Topsil imidlertid oplevet ”en utilfredsstillende økonomisk udvikling som følge af markedsafmatning samt en række produktions- og driftsmæssige udfordringer, oplyser bestyrelsen, som derfor ønsker at styrke det ledelsesmæssige fokus på operationel eksekvering, herunder effektivisering, kvalificering og produktudvikling samt implementering af nyt produktionsapparat.”

- På vegne af bestyrelsen vil jeg takke Keld for hans store og betydningsfulde indsats for at bringe Topsil på rette vej. Topsil er blevet en ledende spiller på vores nichemarkeder, og Keld har været en afgørende faktor i at sikre virksomheden et solidt forretningsgrundlag, siger bestyrelsesformand Jens Borelli-Kjær.

Når ikke at færdiggøre strategi
Bestyrelsen har igangsat en ekstern proces med henblik på at ansætte en ny administrerende direktør, som får til opgave at realisere selskabets strategiske målsætninger og reetablere indtjeningsevnen.

Læs også: Topsil indvier nye lokaler

Indtil da konstitueres logistik, salgs- og marketingdirektør Jørgen Bødker som administrerende direktør.

Topsil iværksatte i starten af 2010 strategien ”Seizing the Opportunity” med Keld Lindegaard Andersen i spidsen. Strategien, som løber frem til 2012, får han altså ikke mulighed for at føre til ende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08