23948sdkhjf

Sydjysk producent vinder pris for udendørslamper

Koldingvirksomheden Lampas har netop modtaget en Red Dot Award i kategorien ”Belysning og Lamper” og har tilmed fået udmærkelsen Best of the Best samme kategorien for deres udendørslampe kaldet Nye.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Lampas leverer belysning til byrum, bygningsværker, parker og veje.

Med 6500 deltagere i 49 kategorier gives Best of the Best til kun 1,2 procent af de indsendte produkter.

Nye er virksomhedens det første nydesignede produkt i en periode, og derfor vækker anerkendelsen ekstra stolthed hos producenten.

- Det understreger, at vi har valgt den rigtige retning, hvor vi gør os ekstra umage for at integrere alle parametre omkring udvikling og fremstilling af belysning, lige fra design og genanvendelsesmuligheder over funktionalitet og lysteknik til montagevenlighed," siger Søren Lauritsen, belysningchef i Lampas.

- Det beviser, at vi kan skabe exceptionelle belysningsprodukter ved et tæt samarbejde mellem arkitekt og producent. Vi har haft vilde diskussioner om radius på kanterne. Og det har været det værd, siger han.

Vinderpullerten indgår i en serie, der har taget navn efter den aarhusianske bydel Nye. Serien inkluderer Nye som puf, som væglampe og som pullert i to højder. Den fås i cortenstål eller pulverlakeret. Det er den 60 cm høje pullert i cortenstål, som har vundet Red Dot: Best of the Best.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078