23948sdkhjf

Ciklum kåret til årets it-arbejdsplads i Ukraine

For andet år i træk er Ciklum blevet kåret som den bedste it-arbejdsgiver i Ukraine. Undersøgelsen er endnu en gang foretaget af Developers.org.ua som er et uafhængigt ukrainsk community af softwareudviklere.
Evalueringen er blevet foretaget frivilligt af medarbejdere i de deltagende virksomheder, hvor Developers.org.ua har fungeret som uafhængig komité. Undersøgelsen er baseret på et spørgeskema, der fokuserer på faktorer som lønniveau, karrieremuligheder, medarbejdergoder og arbejdsklima, og igen i år kom Ciklum øverst på skamlen i kategorien af virksomheder med over 800 ansatte.

I Ciklum, der med mere end 1.500 medarbejdere i dag er Skandinaviens største outsourcing-virksomhed, er man meget stolt over kåringen og den rating, man har fået af medarbejderne. Igennem flere år har Ciklum gradvist øget fokus på at skabe et sundt og kreativt arbejdsmiljø, tilbyde flere og bedre medarbejderfaciliteter samt give de ansatte mulighed for faglig og personlig udvikling.

- Vi er stolte af at have opnået dette resultat for andet år i træk. Vi bruger vældig mange ressourcer på at holde fast i medarbejdere. Men det er klart, at vore kunder, med deres skandinaviske ledelsesstil, har en meget stor del af æren for det flotte resultat. I Ciklums model, er det nemlig kunderne, der selv administrerer personalet på samme måde som hjemlige ansatte, siger landechef for Ciklum i Danmark, Arne Djernæs Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096