23948sdkhjf

Eltavle-producent udvider

tic elkas, der producerer el-tavler tre forskellige steder i Danmark, går nu i gang med at udvide deres udenlandske matrikel i Litauen. 

Der er tale om næsten en fordobling af arealet fra de eksisterende 800 kvadratmeter til nu 1500 kvadratmeter. Fabrikken i Litauen producerer el-tavler, automatik samt udvikler hardware og software.

Travlhed
Årsagen til udbygningen er øget efterspørgsel fra danske, svenske og tyske kunder, fortæller salgschef i tic elkas Kristian Kjærholm til Electronic Supply.

- Mange af vores kunder har tilstedeværelse på det globale marked og efterspørger meget konkurrencedygtige priser på større volumen af el-tavler. Det har betydet øget aktivitet i Litauen, og vi havde derfor brug for mere plads til lagerhåndtering, maskiner samt flere arbejdsstationer.         

I det hele taget er der kommet mere travlhed i butikken hos tic elkas.

- Vi har over de sidste par år udbygget partnerskabet kraftigt med større koncerner, som har til huse i Sverige, Danmark og Tyskland. Tendensen er at vore kunder outsourcer mere,  til færre leverandører. Vi har derfor oplevet stor efterspørgsel i både Danmark og Litauen på hele værdikæden, fra hardware og software -design til installation helt ude hos slutbrugeren, siger Kristian Kjærholm og fortsætter:

Mange af vore kunder efterspørger lokal tilstedeværelse i DK hvor de sammen med os kan udvikle og teste systemerne hvorefter de så produceres enten i Danmark eller på fabrikken I Litauen.

Danske byggeplaner
Og det er ikke de eneste byggeplaner, som tic elkas har gang i.

En udvidelse af fabrikken i Skovlunde skulle have været i gang, men planerne er blevet udskudt på grund af corona. Udvidelsen skal bestå i nye kontorfaciliteter til software- og hardware ingeniørerne.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096