23948sdkhjf

Kongelig hæder til PowerSense

Cleantech-virksomheden PowerSense’s datterselskab i Sydney blev mandag eftermiddag hædret med Eksportforeningens Diplom og H.K.H. Prins Henriks Æresmedalje.
Prisen blev overrakt af kronprins Frederik ved en ceremoni afholdt i Sydney, Australien, i forbindelse med arrangementet "State of Green - Join the Future. Think Denmark” arrangeret af Dansk Eksportforening og det danske udenrigsministerium.

CEO hos PowerSense, Brian Sørensen, modtog æresmedeljen, der tildeles danske virksomheder med hjemsted i udlandet, som anerkendelse for fremragende indsats til promovering og markedsføring af danske produkter og tjenesteydelser i udlandet.

Skaber arbejdspladser i Danmark
Ulrich Ritsing, formanden for Dansk Eksportforening, udtalte i forbindelse med ceremonien;

- PowerSense er et rigtig godt eksempel på den nye type "green tech"-virksomhed, som den vestlige verden må sætte sin lid til i forbindelse med evnen til at kombinere højteknologiske, miljøvenlige løsninger med rigtige produkter, i dette tilfælde fremstillet i Danmark, som eksporteres og skaber arbejdspladser samt profit for Danmark.

PowerSense’ omsætning i Australien er tredoblet i løbet af de seneste tre år, og Australien er nu virksomhedens største marked. Omsætningen ventes at nå op på omkring 20 mio. australske dollars i 2011, og det forventes, at væksten vil forsætte de kommende år.

Påskønnelse af hårdt arbejde
Brian Sørensen, CEO hos PowerSense, var meget stolt over, at prisen blev overrakt af kronprinsen;

- PowerSense er meget beæret over at have modtaget denne prestigefyldte pris, Eksportforeningens Diplom og H.K.H. Prins Henriks Æresmedalje. Vi er især glade for, at prisen blev overrakt til os af Hans Kongelige Højhed, Kronprinsen af Danmark.

Brian Sørensen udtalte yderligere, at tildelingen er en påskønnelse af alt det hårde arbejde, der er blevet lagt i virksomheden af PowerSense’ dygtige medarbejdere. Og han benyttede også lejligheden til at takke den danske ambassade, Dansk Eksportforening, og alle som var involveret i at arrangere dette arrangement.

Om PowerSense A/S
PowerSense er en dansk cleantech-virksomhed, der blev etableret i 2006 med dansk kapital fra NES partners og teknologi fra Dong Energy. PowerSense er i dag globalt ledende inden for digitalisering af elnettets infrastruktur, og har i dag hovedkontor i Holte Danmark.

PowerSense producerer optisk sensor teknologi der kan modernisere elnettet. Dette er der behov for i fremtidens digitaliserede elnet - et elnet der skal kunne håndtere alternativt distribueret energiproduktion, som solceller og vindmøller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081