23948sdkhjf

Svenskere vinder millionordre til Øresundbron

AcobiaFlux AB skal levere det ny driftsovervågningssystem til Øresundsbron i en aftale til en værdi af 42 mio. kr.
Lamper, trafikskilte, kameraer, udluftning, bomme; der er meget teknik som skal fungere døgnet rundt på Øresundsbron. Nu køber broen et nyt datasystem, kaldet et PCMS-system (Plant Control and Monitoring System), for at overvåge al teknisk drift.

- Det gamle system var ved at blive forældet. Det begyndte at blive svært at finde reservedele, så vi behøvede et mere moderne system. Derfor lavede vi dette udbud, som blev vundet af AcobiaFlux, siger Bengt Hergart, anlægsdirektør på Øresundsbron.

AcobiaFlux er en af Sveriges største virksomheder indenfor industriel IT og automation. Virksomheden tilbyder løsninger for bearbejdningsprocesser, maskin-, proces-, bolig- og trafikstyring, energieffektivisering, drift og vedligehold samt sikkerhedsovervågning.

- Vi er meget stolte og glade over, at vi har fået til opgave at levere Øresundsbrons nye tekniske platform. I denne komplekse opgave kommer vores kompetencer indenfor systemintegration til sin fulde ret og vi ser frem til et spændende og givtigt samarbejde, siger Mikael Nilsson, direktør for AcobiaFlux.

Aftalen med Øresundsbron er 42 millioner kroner værd og løber over tre år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078