23948sdkhjf

Kapitalfond skyder penge i fynsk Mir-leverandør

Den fynske producent af topmoduler og tilbehør til Mir-robotter ROEQ har sikret sig en investering fra den danske kapitalfond VækstPartner Kapital.

Læs også: Afgået Mir-direktør opretter nyt firma med kapital fra Mir-ejer

Der er tale om ’et større millionbeløb’, men præcis hvor stor summen er, ønsker parterne ikke at oplyse.

- Vi har siden januar ledt efter den helt rigtige partner, som via et aktivt partnerskab kan bidrage med kommerciel, strategisk indsigt og erfaringer med at udvikle en organisation i vækst (…). Vi får skærpet vores vækstkurs med en præcis global prioritering af både markeder og produktmix, så vi kan skalere virksomheden op i robotbranchens superliga, konstaterer Michael Ejstrup Hansen, administrerende direktør i ROEQ.

Han fortæller, at dialogen omkring investeringen fra VækstPartner Kapital har taget omkring seks måneder.

ROEQ har aktuelt 14 medarbejdere i domicilet i Vissenbjerg. Herfra producerer de varer, der sælges i 28 lande, fremgår det af en pressemeddelelse fra ROEQ.

Investeringen fra VækstPartner Kapital blev officielt markeret ved et arrangement mandag. 

Fakta

ROEQ udvikler udstyr til mobile robotter, der bygger bro mellem for eksempel lager og produktionslinjer, så industrien kan opnå en fuldautomatiseret, intern logistik mellem lager og produktion.

Robotvirksomheden startede i år 2017 og er en 100% dansk ejet virksomhed, hvor størstedelen af komponenterne til robotudstyret også leveres fra danske virksomheder

Læs mere om: MiR
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125