23948sdkhjf

Danish Aerotech hædret af Raytheon i USA

Raytheon Company har uddelt priser til de 39 bedste leverandører til virksomhedens forretningsområde Space and Airborne Systems (SAS) ved dets årlige Supplier Excellence Awards arrangement i Los Angeles.
Priserne er kategoriseret som henholdsvis tre- og fire-stjernede, og Danish Aerotech var den ene af kun 5 leverandører, der modtog den firestjernede pris.

Prisvinderne udgør under én procent af Raytheon Space and Airborne Systems' leverandører.

De har levet op til meget strenge målbare krav til kvalitet, leverings-sikkerhed, kundetilfredshed samt kommerciel og finansiel styrke. Personlige bedømmelser fra Raytheons indkøbere og projektledere er også indgået i udvælgelsen.

- Fly- og forsvarsindustrien stiller meget høje krav til bl.a. kvalitet, leveringsevne og pro-aktivt samarbejde. Vi er derfor stolte over for fjerde gang at have gjort os fortjent til at modtage en pris, der netop fokuserer på disse kerneområder. At vi har fået en sådan ”blåstempling” fra Raytheon er naturligvis også et godt rygstød, når vi skal markedsføre vore ydelser specielt overfor de store amerikanske virksomheder, siger Danish Aerotechs adm. direktør Jan Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08