23948sdkhjf

Beijer Electronics ekspanderer på nye markeder

Efter åbningen af et kontor i Brasilien er turen nu kommet til Indien for virksomheden, som ser store vækstmuligheder i de to lande.
Beijer Electronics åbnede i september en ny underafdeling i brasilianske São Paulo, og nu er turen så kommet til endnu et land i vækst.

Med virkning fra 1. december slog Beijer Electronics dørene op for et nyt kontor i Pune, Indien.

- Den industrielle vækst og udvidelsen af infrastrukturen i begge lande giver spændende forretningsmuligheder inden for industriel automatisering og datakommunikation. Vores etablering i disse voksende økonomier er et naturligt skridt i vores geografiske ekspansionsstrategi for at sikre vækst og forbedre kundesupporten, siger Carl-Johan Zetterberg Boudrie, Vice President Business Development i Beijer Electronics.

Tanken er, at de nye kontorer skal arbejde tæt sammen med de nuværende lokale partnere i henholdsvis Indien og Brasilien.

- Med vores tilstedeværelse i både Indien og Brasilien er vi nu velpositionerede til at tilbyde essentiel support og servicere lokale partnere og kunder, så vel som globale kunder, der opererer her, fastslår Carl-Johan Zetterberg Boudrie.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078