23948sdkhjf

Toppost i HP til tidligere CSC-direktør

Jesper Kryhlmand skal være med til at lede HP’s Enterprise Services i Skandinavien.
Hewlett-Packard har udnævnt Jesper Kryhlmand som ny vice president for HP Enterprise Services i Skandinavien.

46-årige Jesper Kryhlmand fratrådte sin stilling som direktør i CSC den 1. august 2008, hvorefter han kortvarigt beklædte en toppost hos konkurrenten EDS.

- Jesper Kryhlmand kom til HP tilbage i 2008, hvor han blev hentet ind som landechef for HP Enterprise Service i Schweitz og Østrig. Inden da kom han fra CSC, hvor han blandt andet var adm. dir. for CSC i Danmark i en årrække. Siden 2009 har Jesper desuden arbejdet som salgsansvarlig for HP Enterprise Services i Great Western Europe (GWE) regionen, der består af Norden, Baltikum, Benelux-landene, Schweiz og Østrig, skriver HP i en pressemeddelelse.

- Vi har en it-service organisation, som meget få kan matche, så vi skal ud og tage markedsandele fra vores konkurrenter. Især inden for vækstområderne cloud-løsninger, it-sikkerhed, applikations-modernisering og løsninger til håndtering af store datamængder, ser jeg, at vi har en fordel, siger Jesper Kryhlmand.

Han kommer fortsat til at indgå i HP's lederteam for GWE-regionen og rapportere til Peter Overakker, regional vice president for HP Enterprise Services i GWE-regionen.

Kilde: Computerworld

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078