23948sdkhjf

Eltronic Solution rykker mod Sjælland

Hedensted-firmaet Eltronic Solutions A/S er sammen med storesøsterselskabet Eltronic A/S i Hedensted kommet tættere på at etablere en support- og salgsafdeling på Sjælland.
Det sker med ansættelsen af Flemming Loose som Business Development Manager.

47-årige Flemming Loose er født og opvokset på Sjælland, bor i Slagelse og har mere end 25 års erfaring i forskellige grene af elektronikbranchen.

- Da jeg fik tilbudt job i en af landets mest nyskabende og dynamiske virksomheder, der arbejder med hele processen fra ide til færdigt print, kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej. Hos Eltronic Solution kan jeg bruge al min viden og erfaring fra branchen, og firmaets kundeorienterede kultur passer perfekt til mig, konstaterer Flemming Loose, der blev hentet til Hedensted fra et job som key account manager hos HPI Electronics i Korsør, som monterer og producerer elektronik.

Med kraftig overarm
- Eltronic Solutions er en udviklingsvirksomhed i praksis, når det drejer sig om indlejret elektronik. I direkte samarbejde med kunden udvikler vi ideen, udvælger komponenter, konstruerer prototypen, tester og står for produktionen og den løbende vedligeholdelse. Vi laver kosteffektive totalløsninger, og min rolle bliver at udvikle forretningen, påpeger Flemming Loose.

Normalt assisterer Eltronic Solutions A/S først og fremmest mindre og mellemstore virksomheder, der enten har en lille eller slet ingen udviklingsafdeling. Men på grund af et stigende behov for ressourcer og ”friskt blod” hos nogle store virksomheder er det lykkedes firmaet at etablere samarbejde til den side også.

- Og vi har ressourcerne til det, for i kraft af vor tætte tilknytning til Eltronic A/S kan vi tilføre virksomhederne en meget kraftig overarm, når det gælder udvikling og effektiv produktion, uden at de behøver at lægge udviklingsarbejdet ind som en fast omkostning. Vi er en variabel omkostning, som er klar, når kunden har brug for os. Sammenholdt med vores kompetence og erfaring tilfører det kunderne en øget konkurrencekraft, siger Flemming Loose.

Produktion i Kina
I alt beskæftiger Eltronic A/S og Eltronic Solution A/S ca. 100 ingeniører og teknikere, som udelukkende arbejder med udviklingsprojekter fra hovedkvarteret i Hedensted.

Firmaerne har produktions- og sourcingkontor i Kina, masseproduktion af elektronik på en af de nyeste og mest moderne EMS-fabrikker i Kina – og altså planer om at rykke tættere på deres øst-danske kunder med en salgs- og supportafdeling på Sjælland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078