23948sdkhjf

Thrane & Thrane indgår kinesisk millionkontrakt

Lyngby-virksomheden skal levere og installere system til satellit-jordstation i Kina i løbet af halvandet år.
Thrane & Thrane har fået en kontrakt til en værdi af 65 mio. kr. fra regeringsorganisationen China Transport Telecommunications & Information Center (CTTIC) vedrørende levering, installation og test af et RAN (Radio Access Network) system til en BGAN (Broadband Global Area Network) satellit-jordstation uden for Beijing, således at adgangen til Inmarsats BGAN-tjenester i Kina forbedres.

Kontrakten omfatter et Radio Network Subsystem (RNS) og et Radio Frequency Subsystem (RFS), der vil anvende den Inmarsat-4 satellit, som dækker Asien og Stillehavsområdet. Levering af kontrakten forventes at ske over de kommende 18 måneder, og hovedparten af kontrakten forventes leveret i det kommende regnskabsår.

Afspejler førende position
RAN-systemet vil give CTTIC mulighed for at tilbyde de samme Inmarsat tjenester som det nuværende Inmarsat BGAN netværk.

Herudover vil systemet specielt dække Kinas landområder og territoriale farvand, hvilket muliggør udvikling af værdiskabende BGAN-tjenester særligt rettet til det kinesiske marked.

- Det nye system betyder et stort fremskridt i forbedringen af BGAN-tjenester i Kina. Ordren afspejler samtidig Thrane & Thranes førende position inden for udvikling af BGAN-infrastruktur, siger Thrane & Thranes administrerende direktør Walther Thygesen.

Kontrakten påvirker ikke Thrane & Thranes tidligere udmeldte forventninger til omsætning og resultat af primær drift for regnskabsåret 2011/12.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078