23948sdkhjf

Nye håndsæt sikrer RTX millionkontrakt

RTX Telecom A/S indgår en betydelig kontrakt med global udbyder af PBX systemer vedrørende selskabets nye IP-baserede håndsæt.
RTX Telecom har nu indgået sin første betydelige aftale omkring en ny håndsætserie til erhvervssektoren, som er baseret på IP-telefoni.

Aftalen udvider forretningsomfanget med en eksisterende kunde, der er en førende global udbyder af PBX systemer, oplyser RTX.

- RTX Telecom’s forretningsenhed RTX Products har gennem flere år leveret OEM og ODM produkter til førende telefoni-systemudbydere inden for Enterprise og SME (små og mellemstore virksomheder) sektoren. Vi er glade for at have vundet denne aftale. Aftalen understreger, at vores løsning er innovativ og omkostningseffektiv, og den bekræfter vores position som en fremsynet og pålidelig partner for Enterprise og SME markedet, siger Jesper Mailind, administrerende direktør for RTX Telecom.

Lanceres om et halvt år
Håndsættet er det første i RTX Telecom’s nye serie af trådløse Enterprise håndsæt til IP telefoni. Ved indgåelse af aftalen skal RTX Telecom levere et håndsæt, som er tilpasset kundens specifikke krav.

RTX Telecom forventer på sigt en årlig kontraktværdi på DKK 20-30 millioner, når produktet er fuldt solgt ind. Livscyklusen for håndsæt til Enterprise sektoren er typisk 4-5 år.

Håndsættet forventes lanceret af kunden medio kalenderåret 2012. Aftalen indgår som en del af RTX Telecom’s allerede udmeldte forventninger til regnskabsåret 2011/12.

Globalt nichemarked
Markedet for trådløse håndsæt til Enterprise sektoren er et globalt nichemarked med en volumen på omkring 2 millioner enheder pr. år.

Trådløse IP håndsæt er typisk meget udbredt i en række vertikaler (segmenter) såsom sundhedssektoren, sikkerhedsområdet, fremstillingsindustri, hotel og underholdningssektoren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062