23948sdkhjf

Aalborg-firma runder 80.000 solgte trådløse opladere

Aalborg-virksomheden SACKit har haft vind i sejlene, siden de i slutningen af 2018 lancerede deres trådløse opladere og powerbank.

Nu har virksomheden – her godt halvandet år efter – rundet 80.000 solgte enheder.

Og det vækker naturligvis tilfredshed hos virksomhedens CEO.

- Det er virkelig dejligt, at vi haft succes med det. Og jeg bliver bare så glad, når jeg hører, at kunderne er glade for vores ladere, siger Kristoffer Glerup, der er administrerende direktør i SAKCit.

Afsætningen af de 80.000 ladere er primært sket på hjemmemarkedet og i de skandinaviske lande, men også Tyskland er begyndt at røre på sig på det seneste igennem en aftale om salg gennem den tyske del af Amazon, fortæller han.

Flere nye produkter

Og SACKit smeder, mens jernet er varmt. Således kunne den aalborgbaserede virksomhed i slutningen af august sende flere nye opladerprodukter på gaden, som opfølger på den første sællert.

- Markedet for trådløs opladning er kæmpestort, og derfor tager vi nu skridtet videre og investerer markant i nye produkter, siger han og fortsætter:

- Vi undrede os dengang over, at ingen havde tænkt på at udvikle en ordentlig trådløs oplader, så man kan slippe for det kaos af ledninger og stik, der følger med de mange gadgets, som er blevet en uundværlig del af mange menneskers hverdag. Der var et hul i markedet, og derfor satte vi os for at udvikle trådløse opladere og powerbanks i en kvalitet og et design, som man har lyst til at have liggende fremme, fortæller Kristoffer Glerup.

Jeg er stolt

Konkret er det blevet til fire nye multifunktionelle trådløse opladere, hvor der er kræset for æstetikken, fortæller han.

Trådløse opladerne er – firkantet fortalt – en lille boks, hvor smartphonen placeres ovenpå og derefter går i gang med at lade helt uden brug af stik.

De nye produkter har flere detaljer med end den første version, blandt andet ved at have plads til flere telefoner på samme oplader og også kunne tanken telefonen op på strøm, mens telefonen står op. På den måde kan telefonen stadig bruges til at tale i eller streame videoer, selvom den står til opladning.

Og direktøren melder, at produktlanceringen er gået godt her et par uger efter.

- Folk er vilde med det, og de nye ladere er simpelthen også så pæne. Jeg er virkelig stolt af dem, de er så flotte, siger Kristoffer Glerup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093