23948sdkhjf

Største enkeltordre: Lyngby-firma skal levere UV til lufthavne

Lyngby-firmaet LED iBond har vundet en ordre fra hollandske Vanderlande, der leverer sikkerheds- og logistiksystemer til blandt andet lufthavne.

Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Det er LED iBonds spinout-selskab LED Aviation, der skal levere UV-C LED-baserede desinfektionssystemer til sikkerhedskontrollen i internationale lufthavne.

Ordren er den største enkeltordre i LED iBonds historie og går på 50 styk desinfektionssystemer, der skal bygges ind i Vanderlandes sikkerhedskontroller, hvor bagage bliver gennemlyst. 

- Samarbejdet med Vanderlande, som er en af ​​de store aktører i branchen, er en vigtig milepæl på vores vej til UV-C desinfektionsmarkedet. Ordren viser, at vores kviksølvfri UV-C-løsning kombineret med den slanke formfaktor og den høje køleeffektivitet i LED iBond's patenterede lyspaneler kan installeres selv på steder, hvor pladsen er trang, siger administrerende direktør i LED iBond Rolf H. Sprunk-Jansen. 

Han fortsætter:

- Denne første ordre fra Vanderlande er vores største ordre nogensinde. Den omfatter 50 systemer, hvilket svarer til omkring det dobbelte af kapaciteten i sikkerhedskontrollen i en mellemstor lufthavn som Københavns Lufthavn – og vi forventer flere ordrer i fremtiden, siger han. 

Ordren skal være færdiggjort inden udgangen af første kvartal i 2021.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094