23948sdkhjf

Sønderjysk producent vinder pris for lærlinge-pleje

Bitzer Electronics, der udvikler løsninger til HVAC-industrien, har fået tildelt DI Sønderjyllands PraktikPladsPris 2020.

Læs også: Plastelev hos stikproducent snupper lærlingepris

Prisen tildeles virksomheden for en række af ekstra positive tiltag for virksomhedens lærlinge.

Det oplyser DI Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Hos Bitzer Electronics får alle lærlinge en plan, som sikrer, at de får turnusophold i forskellige afdelinger. De får også tilknyttet en ”mentor” eller leder, som følger dem tæt og sikrer, at de er klædt godt på til både før og efter deres skoleophold.

De er ansat på samme vilkår som alle andre medarbejdere, hvilket vil sige, at de indgår i personaleforeningen og har de samme personalegoder. Så når virksomheden fejrer succeser eller medarbejderne får julegaver, så får lærlingene også dem helt automatisk.

Læs også: Schneider løber med årets lærling

Det forklarer HR-chef Anne Vibeke Madsen.

- Har de ønsker om uddannelse ud over deres skoleophold, så kan vi også aftale det. Og så kommer de også med på alle de interne kurser. For vores mål er at uddanne Danmarks bedste lærlinge. Og det gør vi med nævnte tiltag, som vi har praktiseret de sidste fem år, siger hun

Brændende platform

Virksomhedens indsats lønner sig i længden og gør, at virksomheden i dag står bedre rustet til at gribe fremtidens udfordringer med at skaffe nok kvalificerede medarbejdere.

Sådan lyder det fra formand for DI Sønderjylland.

- Virksomheden er med til at sikre fødekæden af nok kvalificerede medarbejdere. For corona-krisen til trods har vi også i vores område en brændende platform i forhold til at få nok af kvalificerede medarbejdere til virksomhederne i fremtiden, siger Hans Olling.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094