23948sdkhjf

Wirtek taber halvdelen af aktiekapitalen

På grund af en tidligere kundes konkurs taber Wirtek mere end halvdelen af selskabskapitalen. Dog fastholdes forventningerne til 2011.
Bestyrelsen i Wirtek har modtaget information om, at en af selskabets tidligere kunder er taget under konkursbehandling. Wirtek har et udstående hos denne kunde på 166 tkr eks. moms.

- Beløbet må nu forventes at være tabt eller i bedste fald betydelig reduceret, skriver Wirtek i en fondsbørsmeddelelse.

Bestyrelsen forventer ikke tab på Wirteks øvrige debitormasse.

Fastholder forventninger
Med udgangspunkt i ureviderede regnskabstal for perioden januar til november 2011 og indregning af et debitortab på 166 tkr er selskabets egenkapital ultimo november på 464 tkr, hvilket svarer til 48,4 % af selskabskapitalen på 960 tkr.

Bestyrelsen må hermed konstatere at selskabet har tabt mere end halvdelen af selskabskapitalen og vil derfor agere i henhold til kapitaltabsreglerne.

Forventningerne til 2. halvår af 2011 påvirkes i mindre grad af ovenstående debitortab og bestyrelsen justerer forventningen til EBITDA for 2. halvår til et lille minus i forhold til den tidligere udmeldte forventning på 0 – 0,5 mio. kroner. De øvrige forventninger til 2011 fastholdes.

Viser gode takter
Wirtek har i 2. halvår til og med november måned haft positiv drift, når der ses bort fra debitortabet hidrørende omsætning fra 1. halvår.

Bestyrelsen forventer, at de gode takter fortsætter i 2012, med positiv drift såvel som positivt resultat før skat.

En præcisering af forventningerne til 2012 vil blive meldt ud i forbindelse af helårsrapportering for 2011 den 23. marts 2012.

Wirtek er et konsulenthus med indgående kendskab til softwareudvikling og produkttest indenfor tre specialiserede områder – Indlejrede produkter, trådløse produkter og healthcare.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093