23948sdkhjf

Ny amerikansk aftale: Fynsk desinfektions-robot flytter på hotel

Fynske UVD Robots, der står bag desinfektionsrobotten Beam, har landet en aftale med hotellet Yotel i Boston, der fra midten af september har fået rengøringen af deres 326 værelser og fællesarealer suppleret af en robot fra Fyn.

Det oplyser Blue Ocean Robotics, der er moderselskab til UVD Robots, i en pressemeddelelse.

Electronic Supply har spurgt Blue Ocean Robotics, hvor mange robotter, der er sendt til Boston som led i den nye ordre, men selskabet ønsker ikke at oplyse et antal og begrunder med "konkurrencemæssige årsager".

Rejsebranchen tjekker ind

Desinfektionsrobotten blev i første omgang introduceret som værktøj til sygehuse, men nu er rejsebranchen også begyndt at tjekke ind med forespørgsler til UVD Robots.

- Rejsebranchen ser på, hvordan de hurtigt kan få de rejsende tilbage og gør derfor meget ud af at skabe tillid ved at imødekomme markedets øgede forventninger til tryghed og hygiejneniveau. Vi arbejder sammen med et stigende antal hoteller, lufthavne, tog-selskaber og andre i rejsebranchen for at bringe desinfektionsløsninger af hospitalskvalitet ind i deres rammer. Vi er ovenud begejstrede over at kunne spille en rolle i genopretningen af denne industri, siger Per Juul Nielsen, CEO i UVD Robots.

Og det handler først og fremmest om tryghed, lyder det fra kunden i Boston.

- Lige nu er det afgørende for hotelbranchen ikke kun at forbedre, hvordan vi beskytter rejsende, men også at give dem vished om, at vi tager alle tiltag i anvendelse fra check-in til check-out. Vores partnerskab med UVD Robots er en udvidelse af YOTELs koncept, hi-tech, lo-touch, hvor vi med avanceret teknologi sikrer en god kundeoplevelse med minimalt berøring. Dertil hører også #SmartStay-filosofien, som handler om, at vi sørger for at enhver gæst får det, der gør at de føler sig trygge som rejsende, siger Trish Berry, General Manager, YOTEL Boston.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079