23948sdkhjf

Mermaid nedjusterer på omsætningen

Mermaid fastholder tidligere udmeldte EBITDA-estimat. Der nedjusteres dog en smule på omsætningen for 2011.
Mermaid kunne efter 1. halvår af regnskabsåret 2011 melde om fremgang på både omsætning og EBITDA. Her ved udgangen af året foretager selskabet nu et par småjusteringer af forventningerne til årets resultat.

Læs: Stort ordreindtag sikrer Mermaid fremgang

Fastholdelse & nedjustering
På trods af de svære markedsforhold og lavere omsætning end estimeret, forventer selskabet et EBITDA-resultat for 2011 på godt 7 mio. kr., og selskabet opnår dermed det tidligere udmeldte estimat på 7-10 mio. kr.

Baggrunden for EBITDA-resultatet er selskabets succesfulde salgsstrategi med fortsat fokusering på salg af serviceydelser til selskabets eksisterende kunder samt selskabets fortsat stramme omkostningsstyring.

Der forventes en årsomsætning på 68-70 mio. mod tidligere estimeret 75-85 mio. kr. Baggrunden for den lavere omsætning end forventet er de vanskelige markedsvilkår, hvilket har betydet, at flere projekter fra selskabets pipeline ikke er blevet til ordrer med forventet hastighed. Herudover er enkelte ordrer blevet udskudt på grund af leveringsproblemer fra enkelte leverandører.

Tager markedsandele
Det er selskabets opfattelse, at der fortsat tages markedsandele fra konkurrenter, og selskabet ser derfor særdeles optimistisk på fremtiden.

Alene i december 2011 har virksomheden hentet indtil flere ordrer. Der er således indgået aftaler med Skousen om levering af hardware, software, service, overvågning og indholdsproduktionen til Skousen-kædens instore-tv. Sammen med Royal Unibrew skal Mermaid levere instoreTV til 12 danske biografer , mens borgerne i Albertslund Kommune og på landets apoteker også får glæde af Mermaids produkter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078