23948sdkhjf

OnRobot udvider – vil producere 100.000 gribere om året

Troen på fremtiden er stærk hos den danske virksomhed OnRobot, som nu udvider sin fabrik i Odense med 1.320 kvadratmeter og tilsvarende opskalerer på sine andre lokationer i blandt andet Ungarn. Det skriver robotvirksomheden i en pressemeddelelse.

Læs også: OnRobot finder ny general manager i egne rækker

Inden 2020 er omme, er OnRobot klar til at producere 100.000 af sine produkter, der gør robotter af alle fabrikater i stand til at udføre mange nye opgaver.

Den globale industris sult på at automatisere er nemlig ikke blevet mindre som følge af coronapandemien.

- Fremstillingsindustriens forsyningskæder bliver nu gentænkt i vid udstrækning, og det stiller øgede krav til automatisering, når det skal blive rentabelt at producere i lande med højere lønomkostninger og et mindre udbud af relevant arbejdskraft. Derfor udvikler vi i OnRobot teknologier, der kan automatisere 80-85 procent af alle de typiske arbejdsopgaver i en almindelig fabrik, fortalte Enrico Krog Iversen, CEO i OnRobot til nøglepersoner fra robotindustrien, der deltog i en event i København i anledning af lanceringen af OnRobots nyeste produkt til automatisering af poleringsopgaver.

I år viser OnRobots salgskurver tocifrede vækstrater, og de ventes at accelerere yderligere i takt med, at verden for kommer på ret køl efter corona-chokbølgerne. Produktporteføljen tæller nu 15 løsninger til fleksibel automation med cobots af alle fabrikater.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079