23948sdkhjf

Ballerup-virksomhed: Vi var lidt nervøse for 2021

2021 bliver et godt år for HP Elektronik-Montage, spår COO Michael Ravn her, her hvor branchen er ved at finde sig selv efter forårets værste corona-strabadser.

Læs også: HP-Elektronikmontage: Vi har ikke mistet kunder under corona

- Vi har da været lidt nervøse for udviklingen, men det er forsvundet som dug fra solen. Vi kan se, at vores kunder begynder at vokse igen, og sågar har en af kunderne valgt at lukke sin egen produktion og lægge den hos os, så han kan fokusere på det, han helst vil, siger Michael Ravn.

Han fortæller også, at virksomheden har nydt godt af, at en enkelt kunde eller to har trukket produktionen hjem fra Kina i løbet af 2020 og lagt den hos HP Elektronik-Montage.

Alt sammen noget, der kommer til at bidrage til virksomhedens kasse i det nye år.

Tid til eftertænksomhed

Virksomheden, der har base i Ballerup, er kommet ”tilfredsstillende” ud af regnskabsåret 2019/20, fortæller han, hvor der kun har været en mindre nedgang driftsresultatet.

Læs også: Ejer-duo sætter livsværket til salg

Men verden er i gear igen, og HP Elektronik-Montage maser på som hidtil.

Dog har Michael Ravn lagt mærke til, at branchen har ændret sig i kølvandet af corona-tiden, siger han.

- Jeg tror, corona har lært os at geare ned og være mere eftertænksomme. Virksomhederne har ikke udelukkende et fokus på at profitoptimere, men der er kommet en anden menneskelig dimension ind i tankegangen. Selvfølgelig skal der tjenes penge og passes en virksomhed, men der er kommet et behov for også at gå hjem og passe på sine kære, siger han.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14