23948sdkhjf

Develco indgår stor aftale med engelske AlertMe

Det danske designhus har indgået en stor rammeaftale med AlertMe.com Ltd i England og opruster samtidig med ny kunderådgiver.
Develco har indgået en rammeaftale med engelske AlertMe.com, som har specialiseret sig inden for alarmsystemer.

- Vi er i Develco meget stolte af at have indgået denne aftale med AlertMe. Aftalen sætte Develco på verdenskortet som førende leverandør at Z-Wave teknologi. Develco er allerede verdenskendt for sin ekspertise i ZigBee. At vi nu er i superligaen inden for begge standarder vil helt sikkert gavne vores kunder, siger Kim D. Jensen, Director Ressources, Develco.

AlertMe.com har i dag allerede produkter inden for alarmsystemer, SmartEnergy og SmartMonitoring baseret på ZigBee-teknologi men vil fremadrettet også kunne tilbyde andre løsninger, herunder produkter med Z-wave kommunikation.

Nyansat skal rådgive kunder
Develco er derfor blevet valgt til opgaven og skal levere specialistkompetencer inden for dette felt.

- Jeg tror at fremtiden vil vise, at alle, der har valgt en af disse standarder, fremover også vil kunne tilbyde den anden standard i deres produkter, således de ikke afskærer sig fra et attraktivt marked. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dem med, siger Kim D. Jensen.

Develco har samtidig ansat Steen Grønbech, der skal stå i spidsen for at rådgive Develcos kunder på dette område.

Steen kommer fra et job som Product Manager ved Qees og har tidligere været Exhibition Manager på Embedded World og Metering Europe samt undervist i Z-Wave teknologien.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.752