23948sdkhjf

HP Danmark ansætter ny pc-direktør

HP har fundet manden, der skal videreudvikle HP’s pc-forretning i Danmark.
Han hedder Thomas Jensen (38) og får ansvaret for den produktportefølje og organisation, der har sikret HP en position som Danmarks største pc-leverandør.

-Jeg glæder mig til en af branchens mest interessante udfordringer. HP er en global virksomhed med stærk lokal forankring, et velrenommeret brand og en førerposition i markedet, siger Thomas Jensen, pc-direktør hos HP Danmark og fortsætter:

-Brugsmønstrene for it-redskaber er under stadig forandring, og HP kan matche de nye behov med spændende produkter. Samtidig har organisationen dedikerede og motiverede medarbejdere med team-ånd og stærke, spidskompetencer og internationalt setup. Det betyder at vi både har produkterne og menneskene til at forfølge vores fælles mål om endnu større markedsandele og indtjening.

Andel på 27 procent
De seneste tal fra analysevirksomheden IDC viser, at HP er den største leverandør af stationære og bærbare pc’er i Danmark med en samlet markedsandel på 27 %. Dermed fastholder HP førstepladsen fra tidligere år, og det er denne position Thomas Jensen skal udbygge yderligere i de kommende år.

-Thomas får ansvaret for at udvikle samarbejdet med vores største kunder, såvel direkte som i samarbejde med vores kompetente partnere. Vores forretning skal fortsat udbygges, og vi står godt rustet med markedets stærkeste produktportefølje kombineret med en forsyningskæde, der giver os mulighed for at levere omkostningseffektivt til både lokale og globale kunder, siger Anders Herløv, direktør for salgs- og forretningsudvikling i HP’s skandinaviske organisation.

Kommer fra Vestas Nacelles
Thomas Jensen er 38 år og har tidligere været ansat i HP som salgschef for forbrugsartikler til små og mellemstore virksomheder i Europa. Senest kommer han fra en stilling som director, global sourcing and procurement hos Vestas Nacelles.

HP’s pc-forretning er en af tre hovedforretningsenheder i HP. De to øvrige er printforretningen og løsningsforretningen, der leverer servere, datalagring, netværk, software og it-services.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11