23948sdkhjf

Fynsk robotfirma smiler trods kæmpe maveplasker i regnskabet

Hvert år analyserer Fyens Stiftstidende og Fyens.dk resultaterne i fynsk erhvervsliv og kårer årets største overskud og årets største underskud.

Og med et underskud på 230 millioner kroner tager Onrobot titlen som det største underskud. Det skriver Fyens.dk

Det store underskud dækker dog over en planlagt investering, der har gjort Onrobot klar til at indtage en plads på verdensmarkedet.

- Det er helt som planlagt, og vores investorer har været helt klar over det på forhånd. Det giver selvfølgelig en høj risiko, men gevinsten ved at vokse hurtigt er også stor for os, siger direktør og medejer Enrico Krog Iversen til Fyens.dk.

Hidtil har Onrobot haft en produktionskapacitet på 10-15.000 enheder. Fremover kan virksomheden producere 100.000 enheder om året. Det har man sikret ved at udvide produktionen i Odense og i afdelingen i Budapest.

Onrobot blev etableret i 2015 og fusionerede med Perception Robotics og OptoForce i 2018. Måneder senere blev Purple Robotics opkøbt. Og i 2019 købte Onrobot en del af det konkursramte Blue Workforce.
Onrobot, der har hovedkontor i Odense, beskæftiger 160 medarbejdere og er repræsenteret med afdelinger i Budapest og Los Angeles.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063