23948sdkhjf

STRONGIT fremviser flot økonomisk resultat

Siden sin etablering i sensommeren 2010 har konsulenthuset STRONGIT holdt skruen i vandet, hvilket betyder at virksomheden kan fremvise et yderst tilfredsstillende regnskab.
Med en meget klar strategi og vedvarende markedsfokus er det på forholdsvis kort tid lykkedes STRONGIT at indgå samarbejde med en stor del af områdets apparatfremstillende virksomheder, der blandt andet omfatter flere Danfoss divisioner, Siemens A/S, herunder Siemens Flow Instruments, Linak A/S, Focon Electronic Systems, Swienty.

- Vi har skabt et sublimt forretningskoncept og været meget fokuseret og målrettet i vores markedsbearbejdning, hvilket har resulteret i at vi har kunnet matche de rigtige ingeniørmæssige kvalifikationer på kort tid, til netop de virksomheder, som vi i sin tid havde udvalgt som værende vores fremtidige kunder, siger STRONGIT’s direktør Peter Eberle og fortsætter:

- Faktisk har vi undervejs i perioden nået det mål vi oprindelig satte os. Og så kan man jo enten læne sig tilbage og nyde situationen eller sætte nye mål. Vi valgte det sidste og opjusterede faktisk to gange vores mål, da tingene lykkedes hurtigere end forventet.

Meget tilfredse
STRONGIT kan bryste sig af en omsætning på 10 mio. kr. med et yderst solidt positivt bundlinjeresultat, hvilket må betegnes for yderst tilfredsstillende med det erhvervsklima der i øjeblikket hersker i Danmark.

- Vi er meget tilfredse med det resultat vi har præsteret. Det er jo helt klart en indikation på at vores virksomhed og forretningskoncept har sin berettigelse når det lykkes os at indgå samarbejde med mange virksomheder, både lokalt og på nationalt plan og samtidig få meget positiv respons på det vi leverer. Uden vores dygtige udviklingsingeniører var vi aldrig nået det resultat. Vi høster stor ros for det vores udviklere leverer hos vores mere end 20 industrikunder.

Hæver overliggeren
Det positive 2011-resultat får dog ikke virksomheden, der specialiserer sig inden for intelligent produktudvikling af indlejrede løsninger, til at hvile på laurbærrene.

- Med et flot 2011 så har vi valgt at hæve overliggeren for 2012, hvilket betyder at der igen skal sætte en masse nye skibe i søen. Strategien for 2012 er klar, handlingsplanen ditto, så nu skal vi blot fortsætte i samme spor – dog med yderligere tiltag, forklarer Peter Eberle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078