23948sdkhjf

Asetek køber byggegrund og vil bygge nyt domicil

Det går strygende for teknologivirksomheden Asetek Danmark. Da virksomheden flyttede ind i de nuværende lokaler på Assensvej i Aalborg Øst, da beskæftigede man 40 medarbejdere. Det antal er på få år steget til 80.

Det skriver Nordjyske.

- Da vi flyttede hertil, var der masser af plads, endda til et par andre virksomheder, og jeg troede virkelig, at her skulle vi være i rigtig mange år, men selv om vi nu er eneste lejer, er pladsen blevet for trang, for hver kvadratcentimeter er udnyttet, siger Aseteks stifter og administrerende direktør André S. Eriksen.

Asetek har haft blikket rettet mod syd, og bygger efter planen et domicil, der er skræddersyet til virksomhedens behov. 

- Vi har netop købt en 26.000 kvadratmeter stor domicilgrund lige ud til motorvejen på Skjoldet 1 i Svenstrup, som er en perfekt adresse i forhold til vores ansatte. Vores medarbejdere nordfra skal bare fortsætte lidt længere ad motorvejen, end de gør i dag, og kommer de sydfra, så sparer de 10 til 15 minutter. Det sidste betyder, at vi også kan tiltrække medarbejdere fra Aarhus-området, siger Asetek-direktøren, der forventer, at virksomheden kan rykke ind i nybyggeriet om to til tre år.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125