23948sdkhjf

Widex vinder international designpris

Den danske høreapparatproducent har modtaget den anerkendte designpris, iF Product Design Award 2012.
Widex modtager prisen for sit seneste høreapparat CLEAR og den trådløse tilbehørsserie, DEX, som blandt andet gør det muligt at modtage lyd fra TV, radio eller mobiltelefonen direkte i øret.

Trådløs teknologi bryder grænser
CLEAR er navnet på en ny høreapparatfamilie baseret på unik trådløs teknologi, som gør det muligt for apparaterne at kommunikere øjeblikkeligt og uden forsinkelse med hinanden.

Det giver en klar og detaljeret lyd, der er så tæt på naturlig hørelse som muligt og hjælper også brugeren med at kunne bestemme, hvilken retning lyden kommer fra.

Høreapparatet har vundet i kategorien Medicine/Health + Care sammen med den trådløse tilbehørsserie, DEX, der gør det muligt at transmittere lyd fra mobiltelefon, tv og radio direkte i høreapparaterne. Dermed kan høreapparatbrugeren nu eksempelvis se fjernsyn sammen med familien uden at skulle skrue højt op for lyden.

Anderkendelse til Widex’ design
iF Product Design Award er blot en af flere designpriser, som Widex har modtaget indenfor de seneste år.

- Anerkendelsen fra internationale designeksperter viser, at vores produkter lever op til de forventninger, forbrugerne har til moderne hjælpemidler, sier Søren Ernstsen, VP Marketing, Widex, og fortsætter:

- T akket været den trådløse teknologi er vores høreapparater og tilbehør fuldstændigt integrerede, intuitive og nemme at bruge – og samtidigt er de æstetisk i tråd med den danske, minimalistiske designtradition.

iF Product Design Award blev grundlagt i 1953 og er internationalt anerkendt som en af de førende priser for innovativt produktdesign.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078