23948sdkhjf

Får to branchefolk i ejerkredsen: Egatec leder stadig efter ny direktør  

Egatec får to nye medejere med stærk brancheindsigt. For Odense-virksomheden har netop udvidet bestyrelsen og ejerkredsen, skriver Egatec i en pressemeddelelse. 

De nye medejere er Søren Juul Jørgensen, der var den første investor i Mobile Industrial Robots(MiR), og Karsten Wüst. Sidstnævnte grundlagde SystemPac i 1992 og som siden fusionerede med Ubro til Ubro SystemPac. 

- Vi har i noget tid ønsket at få nogle stærke profiler med i bestyrelsen og ejerkredsen i Egatec, og det må man sige, at vi her har fået, udtaler Lars Hansen, der er stifter og fungerende direktør i Egatec.  

- Vi står på trods af corona til at afslutte et flot regnskab for 2020 og er nu rigtig godt rustet til at vækste yderligere i 2021 med vores nye kompetencer på holdet.

Ny kaptajn ved roret

De to nye medejere skal være med til, at Egatec fastholder strategi og ekspansionsplaner i de kommende år.

Første opgave for den nye bestyrelse bliver nu at få ansat den bedste CEO til opgaven. I øjeblikket er det hovedaktionær Lars Hansen, der sidder på posten, indtil en ny direktør er fundet.

Ønskescenariet er en direktør, der kan understøtte salg og markedsføring og sammen med automationshusets eksportchef finde og opbygge et internationalt forhandlernet til salg af Egatecs standardpakkemaskiner.

Håber på hurtig ansættelse

Kandidaten skal også have evnen til at forstå maskiner og de tekniske løsninger, Egatec laver, står der i pressemeddelelsen.

Og der vil for den rigtige person være mulighed for ejerskab.

- Vi er rigtig glade og stolte over at have Søren og Karsten med på holdet og håber, at processen bliver god og hurtig afsluttet, så vi er klar til et spændende 2021, siger Lars Hansen om direktørjagten. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094