23948sdkhjf

Schouw & Co. opjusterer med 50-100 mio.

Fjerde kvartal af 2011 blev så positivt for koncernen bag Martin, at Schouw & Co. nu opjusterer forventningerne med op mod 100 mio. kr.
I koncernens delårsrapport for 3. kvartal 2011, som blev udsendt den 3. november 2011, øgede Schouw & Co. forventningerne til årets resultat af primær drift (EBIT) i virksomhederne BioMar, Grene, Hydra-Grene og Martin Professional, mens forventningerne til EBIT i Fibertex Personal Care, Fibertex Nonwovens og Xergi blev reduceret.

Baseret på de første indrapporterede tal, som ikke er revideret, kan det imidlertid udledes, at indtjeningen i BioMar i 4. kvartal 2011 har været væsentlig bedre end forventet samtidig med, at behovet for hensættelser til tab på debitorer vurderes som mindre end forventet.

Årsrapport klar i uge 10
Endvidere forventes der i virksomhederne Grene, Hydra-Grene og Martin Professional et EBIT i 2011, som er lidt bedre end de udmeldte forventninger, mens EBIT i Fibertex Personal Care, Fibertex Nonwovens og Xergi forventes at ligge inden for rammerne af de udmeldte forventninger.

På den baggrund forventer Schouw & Co. nu, at det samlede EBIT i 2011 i den endelige opgørelse vil ligge i størrelsesordenen 640 mio. kr. mod tidligere forventet 540-590 mio. kr.

Schouw & Co. offentliggør som planlagt sin årsrapport for 2011 den 8. marts 2012.

Fakta: Schouw & Co.
Schouw & Co. ejer BioMar (foder til industrielt fiskeopdræt), Fibertex Personal Care (nonwovens til hygiejne), Fibertex Nonwovens (nonwovens til industri), Grene (reservedele til landbruget og industrien), Hydra-Grene (hydraulik til industrien) og Martin (intelligent lys). Herudover ejes 50% af Xergi (biogas) samt 49% af Incuba (venture).

Kilde: Schouw & Co.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203