23948sdkhjf

Ambu vil have tidligere Widex-topchef for bordenden

Medicoselskabet Ambu foreslår Jørgen Jensen, tidligere topchef i høreapparatskoncernen Widex, som bestyrelsesformand på den kommende generalforsamling.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til fondsbørsen fredag morgen.

Hvis Jørgen Jensen bliver valgt på generalforsamlingen d. 9. december, afløser han Lars Rasmussen, der ikke genopstiller.

–  På vegne af direktionen vil jeg gerne takke Lars Rasmussen for hans tid i Ambu-bestyrelsen og for hans bidrag til de opnåede resultater. Vi er glade for at byde Jørgen Jensen velkommen som vores nye formand. Hans erfaring med at opbygge globale virksomheder gennem hurtig vækst og innovation passer meget godt sammen med Ambus ambition om at blive verdens mest innovative endoskopispiller til engangsbrug, udtaler Ambu-direktør José Gonzales i meddelelsen.

Jørgen Jensen var frem til september 2019 topchef i Widex-Sivantos fusionen WS Audiology. Han sidder i dag på formandsposten hos vinduesproducenten Velux samt i tandscannervirskomheden 3Shape Medical, og bestrider næstformandsposten hos Weibel Scientific, VKR Holding samt Micro Matic. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.047