23948sdkhjf

Ny branche skal sikre yderligere vækst hos Mita-Teknik

Rødkærsbro-virksomheden har lanceret og testet et nyt produkt, der skal åbne døren til en ny branche i år.
Mita-Teknik er ellers bedst kendt for udvikling og produktion af styringer til vindmølleindustrien, men i seneste regnskab er virksomheden nu klar til at indtage endnu en branche.

Ifølge Børsen er der formentlig tale om fjernvarmebranchen. I hvert fald var Rødkærsbro-virksomheden at finde på Danske Fjernvarmeværkers årsmøde, der blev afholdt i oktober.

Det er ikke lykkedes avisen at få en udtalelse om den nye satsning fra administrerende direktør Jesper Andersen, men i seneste regnskab giver virksomheden udtryk for, at man har store forventninger til det nye produktområde.

- I regnskabsåret har virksomheden implementeret et komplet kontrol-koncept i en ny branche, og med de yderst positive driftserfaringer efter kort tids drift er det forventningen, at denne reference vil kunne åbne døre til den nye branche i de kommende år, skriver Mita-Teknik.

Mita-Teknik ser da også særdeles optimistisk på fremtiden. I de kommende tre år kalkuleres der med en årlig vækst på 20 %, og det skyldes altså dels investeringerne i det nye produktområde.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062