23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arbejdsmiljørådet
Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen har udpeget tidligere direktør for Personalestyrelsen, Lisbeth Lollike, til formand for Arbejdsmiljørådet. Hun efterfølger Leo Bjørnskov, der har været formand i fire år og derfor stopper.

Arbejdsmiljørådet er et forum, hvor arbejdsmarkedets parter drøfter og samarbejder om at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser.

Balluff
Peter Neldorf Petersen er tiltrådt som administrerende direktør for Balluff´s datterselskaber i Danmark og Sverige.

Balluff er en af verdens førende leverandører af intelligente sensorer til industrielle applikationer, herunder RFID teknologi.

Bureau Veritas Certification Denmark A/S
Jacob Færgemand Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Bureau Veritas Certification Denmark A/S i stedet for Andrew Mark Kirkby (kilde: BIQ).

Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering inden for byggeriet og alle dele af industrien.

Capgemini Danmark
Betina Cramer er blevet ansat som marketing manager hos Capgemini Danmark.

Capgemini er leverandør af rådgivnings-, teknologi- og outsourcingsydelser.

Cubic-Modulsystem A/S
Stig Bent Behrensdorff og Jesper Fristrup er indtrådt i bestyrelsen hos Cubic-Modulsystem A/S (kilde: Børsen).

Cubic-Modulsystem A/S producerer og leverer af modulsystemer for konstruktion af elektriske kapslinger og lavspændingstavler.

Detectronic A/S
Thorkild Ellekrog Kristensen er indtrådt i bestyrelsen hos Detectronic A/S i stedet for den tidligere aktionær Søren Øgaard. Bestyrelsen består herefter af Brian Poulsen, Jørgen Gylling Poulsen og Thorkild Kristensen.

Detectronic A/S er en danskejet virksomhed, der har specialiseret sig i produktion og markedsføring af detekterings- og vejeudstyr til fødevareindustrien.

Hewlett-Packard ApS
Jakob Schou Meding er indtrådt i bestyrelsen hos Hewlett-Packard ApS i stedet for Jakob Brink Jensen (kilde: BIQ.dk).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141