23948sdkhjf

Libratone satser på nye markeder

Forbrugerelektronikmessen i Las Vegas sikrede den danske højttalerproducent endnu flere aftaler på det udenlandske marked.
Electronic Supply skrev tidligere på måneden, hvordan den store forbrugerelektronikmesse CES i Las Vegas skabte stor opmærksomhed omkring danske Libratone .

På bare to måneder har den danske højttalerproducent rundet 10.000 solgte AirPlay-højttalere på verdensplan, og intet tyder på, at udviklingen kommer til at stoppe foreløbig.

- Vi kommer hjem fra Las Vegas med kufferten fuld af nye aftaler som vil sikre Libratone endnu mere succes i de kommende år, siger Fritz Andersen, administrerende direktør for Libratone A/S.

Også klar til Kina
Libratone er derfor klar til at rykke uden for både Europa og Nordamerika, hvor man hidtil har oplevet den største vækst.

Således åbnes der i det kommende halvår for salget af Libratone produkterne i Australien, New Zealand, Japan, Hong Kong og Singapore, ligesom en introduktion på det kinesiske marked er på planen senere i 2012.

- Libratones produkter er formgivet i et stilrent skandinavisk design i høj kvalitet, og passer derfor perfekt ind i den asiatiske tradition for enkelhed, simplicitet og minimalisme. Vi forventer derfor, at produkterne vil blive taget godt imod af de asiatiske forbrugere når salget starter der, siger Tommy Andersen, bestyrelsesformand og hovedinvestor i Libratone A/S.

Appellerer til moderne forbrugere
Han mener, at Libratone rammer præcis de ønsker, den moderne forbruger har med produkterne Libratone Lounge – der er designet til husets centrale rum (stuen) og samtidig er det perfekte match til et TV – mens Libratone Live er en fleksibel højttaler, der kan placeres mere frit som følge af sin mindre størrelse.

- Vi har en produktportefølje som appellerer til den nye, moderne forbruger af musik og lyd, og vi rammer derfor perfekt ned i tidsånden som giver vores brugere maksimal frihed til at nyde musikken på højttalere som både ser godt ud og lyder fantastisk, mener Tommy Andersen.

Både Libratone Live og Lounge benytter Apples AirPlay-teknologi til trådløst at overføre musik og lyd. Med den indbyggede Airplay-teknologi streames musikken direkte fra dit iTunes-bibliotek eller fra streaming tjenester som Spotify, TDC Play, WIMP og lign. på din iPad, iPhone eller iPod touch samt fra en Mac eller en PC til højttalerne via et WiFi-netværk, oplyser Libratone.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087