23948sdkhjf

Tripple Track klar til at søge udenlands

Den hjemlige konkurrence bliver stadig større på markedet for sporingsudstyr, men både Norge og Tyskland kan blive nye vækstområder for Tripple Track.
Markedet for sporingsudstyr bliver på den ene side stadig hårdere. For mens det årlige salg af værdifulde biler i prisklassen over 500.000 kr. er faldet fra cirka 20.000 til 2.000, åbner nye muligheder sig samtidig.

Det vurderer Frank J. Waller, adm. direktør i virksomheden Tripple Track, der sælger sporingsudstyr, over for Børsen.

- Det næste store marked eller segment for satellitstyret sporingsudstyr bliver hele art-området. Alt på markedet der har med dyrt design, kunst og kunsthåndværk at gøre.

Norge og Tyskland står for skud
Det er dog ikke den dyrere kunstverden alene, der skal indfri Tripple Tracks ambitioner om at tidoble de nuværende 16 ansatte samt udvide antallet af abonnenter fra 4.000 til 10.000 på få år.

Nye markeder står nemlig parate.

- Samtlige hyrevogne i Norge skal, ifølge krav fra myndighederne være udstyret med den slags, så man helt ned i detaljen kan finde ud af, hvor vognen er og om taxameteret er sat til, siger Frank J. Waller, som også har udtrykt ønsker om at gå ind i både Tyskland og de østeuropæiske lande .

- Analyserne af markedet i Tyskland er på plads. Desuden er vi klar med de strategiske forretningsmodeller på dette marked. Det betyder, at vi går ind med en licensmodel, samtidig med at de større kunder vil blive betjent direkte fra vores hovedsæde.

Tripple Track blev i marts 2010 overtoget af netop Frank J. Waller og partneren Erik Thaysen , som siden har vendt et underskud i 2009/10 på 4,8 mio. kr. til et forventet overskud for 2010/11.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094