23948sdkhjf

Vestas-direktører utilfredse med topledelsen

En række direktører under den absolutte topledelse i Vestas har holdt hemmelige møder med bestyrelsen.
Uroen ulmer fortsat i Vestas efter den omfattende rokade i koncernen tidligere på måneden .

Mens store dele af koncernen skal rationalisere, er topledelsen med Ditlev Engel i spidsen gået fri, og det har skabt så store frustrationer, at en række af koncernens direktører nu er gået til bestyrelsen. Det skriver Børsen.

Ifølge avisen er det otte-ni ledere under den absolutte topledelse, der har taget kontakt til bestyrelsesmedlem Jørn Ankær Thomsen, som efterfølgende har inddraget bestyrelsesformand Bent Erik Carlsen og næstformand Torsten Rasmussen.

Ditlev Engel afviser
På møderne har direktørerne givet udtryk for, at de er utilfredse med ledelsen af koncernen. Specielt under finanskrisen har de undret sig over den kurs, Ditlev Engel har udstukket med milliardinvesteringer i nye fabrikker samtidig med et vigende marked.

Torsten Rasmussen bekræfter, at der har fundet et møde sted, men vil ikke uddybe det. Bent Erik Carlsen hverken be- eller afkræfter, at mødet har fundet sted. Til gengæld afviser Ditlev Engel, at der kan have fundet et møde sted uden hans viden, og han fastholder, at han fortsat har fuld opbakning som leder af Vestas.

- Jeg er blevet bedt om at løse denne opgave, og det gør jeg. Bliver jeg bedt om at gå, så gør jeg det, længere er den ikke, siger Ditlev Engel til Børsen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11