23948sdkhjf

Lightyears med stor eksportsucces

Den aarhusianske lysproducent havde fremgang i både omsætning, bruttofortjeneste og resultat i 2010/11.
Aarhusianske Lightyears A/S, som designer og producerer belysning til bolig- og projektmarkedet, kom godt ud af 2010/11.

Omsætningen, som ikke fremgår af årsrapporten, steg med 15 procent, mens bruttofortjenesten steg fra 9,8 til 10,6 mio. kr.

På bundlinjen står et plus på 1,7 mio. kr. mod knap 1 mio. kr. forrige regnskabsår.

- På trods af et fortsat udfordrende marked og tiltagende prisfokus, er det lykkedes nogenlunde at fastholde dækningsgraden. Omkostningerne er ligeledes holdt på et tilfredsstillende niveau, og det samlede resultat stiger således i forhold til sidste år og det lagte budget. Resultatet er meget tilfredsstillende, konstaterer ledelsen.

Forventer bedre 2011/12-regnskab
Med 100 forhandlere på hjemmemarkedet er det fortsat Lightyears’største enkeltmarked, men de 600 forhandlere i udlandet fordelt på 40 lande bidrager samlet mest til væksten i omsætningen.

Det er især i Sverige, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Australien, Holland og Norge, Lightyears sporer eksportmæssig fremgang.

Aarhus-virksomheden budgetterer da også med fremgang i både omsætning og salg i indeværende regnskabsår, hvor man forventer ”et positivt resultat som er bedre end dette år”.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078