23948sdkhjf

Techno-Matic udvider

Den nordjyske virksomhed får både ekstra kvadratmeter og en ny medarbejder.
Udviklingshuset fra Aars i Nordjylland har lagt 100 ekstra kvadratmeter til virksomheden og samtidig styrket udviklingsafdelingen med ansættelsen af en ny projektleder.

Tilføjelsen af flere kvadratmeter hos Techno-Matic har været på tegnebrættet det sidste års tid, da behovet for mere albuerum længe har været tiltrængt. Administrerende direktør Knud Sørensen udtaler:

- Vi har som sådan ikke store armbevægelser her i huset, men vores udviklingsafdeling har siddet meget tæt, og de fysiske arbejdsgange kunne godt optimeres. Nu har udviklerne fået mere plads at boltre sig på, og vi har samtidig flyttet montage og produktionsafdelingen tættere på hinanden. Vi bor i en gammel landejendom, og de ekstra kvadratmeter var til rådighed i form af et gammelt udhus, men selve istandsættelsen har været i gang over noget tid. Nu er det slut med at ligge i byggerod, vi er i mål, og det er dejligt at være på plads.

Styrkelse af udviklingsafdelingen
Techno-Matic, som udvikler soft- og hardwareløsninger i form af styresystemer til brug i industrien, har samtidig ansat Søren Mørch som ny projektleder i udviklingsafdelingen.

Han kommer fra en lignende stilling hos Thrane & Thrane i Aalborg, og skal være med til at løfte de mange projekter i ind- og udland, den nordjyske virksomhed er involveret i.

- Vores udviklingsafdeling er hjertet i det, vi laver. Med ansættelsen af Søren har vi fået tilført en ekstra medarbejder til det team, som skal sikre, at vi altid er på forkant med kundernes ønsker. Alt vi laver her i huset foregår i tæt samarbejde med kunden, men vi skal også helst være et skridt foran, hvad angår kreative løsningsmodeller, og vi har manglet en mand med Sørens kompetencer, siger Knud Sørensen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14