23948sdkhjf

Compled ApS er gået konkurs

Det fynske LED-firma, der startede op i 2010, har allerede været tvunget til at dreje nøglen om.
Fynske Compled ApS er gået konkurs.

Det meddeler Skifteretten i Odense ved dekret af 30. januar 2012.

Compled ApS startede op i 2010 som resultatet af et samarbejde mellem Boma Pladeindustri A/S i Aarup på Fyn, Huset Venture Syddanmark med base i Tønder og Esbjerg-virksomheden 2 Next Level. Af disse virksomheder gik førstnævnte konkurs allerede i september.

Tankerne bag Compled ApS var ellers gode, da Electronic Supply omtalte virksomheden i juni 2010 . Både miljøet og de kommunale pengekasser ville nyde godt af LED-løsningerne fra Compled, som også havde planer om at skabe flere arbejdspladser.

- Lige i øjeblikket vækker det nok størst opmærksomhed, at vi vil skabe nye arbejdspladser til ufaglærte i en tid, hvor mange danske virksomheder har outsourcet den type opgaver til lande, der ikke er nær så løntunge. Vi vil i første omgang producere dansk designede udendørs- og gadelamper med LED-teknologi, og vi mener, at det må kunne betale sig at producere lamperne lokalt i de kommuner, der nu skal udskifte alle deres gadelamper, frem for at transportere 12 kilo tunge lamper rundt om den halve jordklode, sagde direktør i Compled, Lars Mikkelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094