23948sdkhjf

STRONGIT åbner afdeling i Aarhus

Efter blot halvandet års levetid er det sønderjyske konsulenthus klar til at gøre sit indtog i landets næst største by.
STRONGIT udvider nu den fysiske tilstedeværelse i landet med en afdeling i Frichsparken i Aarhus.

Konsulentvirksomheden beholder hovedsædet i Gråsten, men ser stort potentiale i den østjyske åbning.

- Vi har valgt at åbne afdelingen i Århus, fordi det giver os mulighed for at komme tæt på vores kunder og potentielle kunder i Østjylland, men samtidig også giver os bedre mulighed for at rekruttere dygtige og erfarne seniorkonsulenter, såvel til ansættelse samt tilknyttet som freelancere, siger direktør Peter Eberle

Øget konkurrence en fordel
Han erkender, at STRONGIT med åbningen bevæger sig ind i ”hajfyldt farvand”, men det skræmmer alligevel ikke, at konkurrencen bliver større.

- Vi bevæger os helt sikkert ind i et område, hvor der er et stort potentiale, men også mange konkurrenter. Vi er dog ikke bange for en sund konkurrence, for det er medvirkende til, at vi hele tiden skal være dygtige, og det tvinger os til at gøre tingene bedre end vores konkurrenter. Vi har kunnet betjene kunder i Århus fra Gråsten-kontoret, så vi står nok ikke i en dårligere situation med en stærk tydelig lokal tilstedeværelse. Vi har en klar strategi, der skal eksekveres, og så må vi se hvad fremtiden bringer, siger Peter Eberle.

Den daglige drift af Århus kontoret vil blive varetaget af både kommercielle og teknisk erfarne folk. Thomas Winding, der netop er tiltrådt som Senior Konsulent er uddannet Civilingeniør med speciale indenfor Digital Signal Processing og har 10 års erfaring som embedded udviklingskonsulent vil dække teknikområdet og det kommercielle i samarbejde med Peter Eberle.

Fakta: Om STRONGIT
STRONGIT ApS har eksisteret siden august 2010 og har i dag en kundekreds, der spænder vidt fra mindre, men yderst innovative firmaer til store internationale virksomheden som Danfoss A/S, Siemens A/S, Kamstrup A/S og Linak A/S.

STRONGIT tilbyder specialister til apparatudvikling primært indenfor embedded software og hardware udvikling. STRONGIT har mere end 90 senior konsulenter med hver deres respektive spidskompetencer at tilbyde til kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078